Webdesigner voor vrouwen die hun droombedrijf willen starten en laten groeien

De juiste look & feel voor jouw bedrijf

Een nieuwe huisstijl

Maak van jouw droom een zakelijke realiteit en investeer in een ijzersterke website

Jij weet dat je een professionele website nodig hebt om je ideale klanten aan te trekken, jouw diensten te verkopen en meer TIJD in je leven te creëren. Maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen, of misschien heb je de afgelopen twee jaar aan lopen kloten met dansende kinderen om je heen en ben je klaar met de stress ervan. Woorden als CMS, CSS en HTML laten je hoofd tollen en je geeft op. 

Wat jij nodig hebt, is iemand die het proces eenvoudig en pijnloos maakt, de technische en creatieve aspecten van je overneemt. Iemand die een merkwaardige, gedurfde website speciaal voor jou zal creëren. Laat mij jouw creative Assistant zijn, jouw sidekick en ik help je om jouw droombedrijf online te presenteren. Kun jij je weer lekker bezig houden met jouw specialiteiten.

 

Laat klanten naar jou toekomen

Het hebben van een website is de eerste stap om klanten aan te trekken. Plaats vervolgens de juiste content, vul dit aan met een blog, verricht SEO werkzaamheden en jouw ideale klant komt vanzelf binnen via zoekmachines zoals Google. 

Jouw passie is mijn uitgangspunt

Welkom, super tof dat je er bent! Ik ben Cassandra Pater, 32 zomers jong, trotse moeder van een prachtige dochter en een creatieve denktank. Als Creative Sidekick sta ik voor een goed ontwerp voor elke ondernemende vrouw! Het maak niet uit of je nu een startende virtual assistent bent, een coach, de beste taartenbakker of brow specialist van de stad. Het gaat mij om jouw passie, dat is namelijk mijn uitgangspunt om voor jou een website en huisstijlontwerp te maken die bij jou past. 

het proces

Wat gaan we doen?

Ter voorbereiding op de brainstormsessie ontvang je van mij een digitaal in te vullen document. 

Creative Sidekick Sessie

Vervolgens plannen we een brainstormsessie in van 1,5 uur. Dit kan middels een live meeting bij mij op kantoor of een videocall.

Tijdens deze sessie leer ik jou en je merk beter kennen. Wat past er bij je en welke doelgroep wil je aanspreken? We nemen jouw voorkeuren door en beoordelen samen verschillende kleuren en stijlen. Na de sessie maak ik een moodboard op, deze krijg je digitaal toegestuurd.

Moodboard & website ontwerp

Wanneer je akkoord bent met het moodboard, ga ik aan de slag met het ontwikkelen van jouw website. Tijdens het proces houd ik je op de hoogte via de app en hebben we regelmatig contact.

Terwijl ik aan het bouwen ben, ben jij druk bezig met bevallen van de teksten die jij op de website wilt hebben. Gaat een hele kluif worden, maar geen stress, I’ve got you. Ik heb een aantal handige formules die ik graag met je deel. Ik betrek je volledig bij de werkzaamheden totdat jij helemaal tevreden bent met het resultaat.

 

De oplevering

Zodra we het gewenste resultaat hebben behaald, plannen we nogmaals een call of een bezoek om alles door te spreken en de laatste puntjes op de i te zetten. Vervolgens trekken we een fles bubbels open, want je gaat live met je nieuwe website en dat mag gevierd worden! 

 

 

boek een gratis creative sidekick sessie van 30 minuten

Een unieke website voor jouw bedrijf

Wat levert het op?

 

N

Je website wordt responsive opgeleverd

Wist je dat maar liefst 90% van de zoekopdrachten via Google resulteert in een websitebezoek of online aankoop? Zonder professionele website loop je dus klanten mis. Hierbij is het belangrijk dat je website niet alleen een mooi design heeft, maar ook gebruiksvriendelijk is.

Daarom lever ik jouw website responsive af. Dit betekent dat je website automatisch meeschaald naar kleinere schermen zoals van een iPad of een smartphone. 

N

All in Concept

Ik ben erop gebrand om een perfecte website voor jou af te leveren. Ook kan ik je helpen met andere diensten, zoals het ontwerpen van een logo en huisstijl. Wil je er visitekaartjes, flyers, brochures of de vormgeving van jouw e-book bij? Cassistent regelt het voor je!

N

Bespaar jezelf heel veel tijd

Afhankelijk van je activiteiten, kan een website je ook echt veel tijd besparen.

Basisinformatie

Heel wat basisinformatie over je diensten / producten kan je eigenlijk op je website plaatsen. Zo vermijd je meteen al heel wat telefoons over eenvoudige vragen.

Veelgestelde vragen

Stellen je (potentiële) klanten en bezoekers steeds dezelfde vragen, dan kan je deze bundelen in een sectie “Veelgestelde vragen” op je website. In je communicatie kan je daar zelfs naar verwijzen. Zo vermijd je dat je telkens dezelfde vragen moet beantwoorden.

Online afspraken maken

Neem jij nog telefonisch afspraken aan? Hoeveel tijd verlies je daar niet mee? Een optie is natuurlijk om een externe dienst, zoals een virtual assistent in te huren die je afspraken afhandelen, maar dat is uiteraard ook niet gratis.

De mogelijkheid om online afspraken te maken is daar een ideale oplossing voor. Je bezoekers vinden dit aangenaam omdat ze zelf het tijdstip kunnen selecteren dat hen het beste uitkomt. En jij verspeelt er geen tijd mee, je krijgt enkel een bericht als een klant een afspraak heeft ingeboekt!

“Jouw website moet je hardst werkende werknemer zijn. Ze haalt de klanten binnen, neemt nooit een pauze of een ziektedag en is hard aan het werk om je te promoten terwijl je met een andere klant werkt, de kids van school haalt, met de hond loopt of met je voeten omhoog voor Netflix hangt. “

Webdesign pakketten

Een website laten maken is een investering, en ik begrijp dat prijzen je kunnen laten schrikken. Betalen in termijnen is bij mij nooit een probleem. Kies het gewenste pakket, door op de button te klikken. Je komt vervolgens op een betaalpagina terecht waar je voor eenmalige betaling kunt kiezen of in termijnen. Wil je graag andere termijnen bespreken: laten we even bellen! We vinden vast een oplossing. Het is mijn missie om jouw bedrijf op een professionele wijze online te zetten, zonder dat je hiermee meteen bankroet mee begint.

Landingspagina

Jij bent een kleine ondernemer en heb genoeg aan één pagina. 
Let op! Het gaat hier om het ontwikkelen van één pagina. 

Meer Details

– Vragenlijst via e-mail

– 30-minuten telefonische briefing

– Zoekwoordenonderzoek

– Nieuwe of verbeterde copy

– Duidelijke opbouw in een wireframe

– Alles geheel seo-proof

– Eén feedbackronde

– Review wanneer de pagina online staat

€497,-

Sidekick Webdesign Basic

Jij wilt een bestaande website optimaliseren of een nieuwe basis website neerzetten. 

Inhoud Sidekick Basic

Divi WordPress thema a €250,-

advies menustructuur

drie basispagina’s:

– Homepage

– Over Ons

– Contactpagina

één extra pagina, bv.

– Blog (incl. 3 berichten)

– Portfolio (incl. 3 items)

footer met info

plugins:

– SEO RankMath

– Google Analytics

basis SEO-optimalisatie

responsive webdesign

€1097,-

Sidekick webdesign Deluxe

Met het Sidekick Deluxe pakket krijg je alles uit het basis pakket inclusief 1:1 op oplevering met uitleg en andere fijne extra’s. Jouw potentiele klanten kunnen straks niet meer om jouw heen. 

Inhoud Sidekick Deluxe
  • twee extra pagina’s, bv.

– Blog (incl. 3 berichten)

– Portfolio (incl. 3 items)

– Diensten

– Tarieven

– Werkwiijze

  • favicon ontwerp
  • inclusief DIVI licentie a €89,- per jaar
  • inclusief template a €250,-
  • inclusief 1-op-1 uitleg

€1797,-

Your business is the body,

your brand is the soul

Ashley Chymiy

Succes verhalen

Deze geweldige vrouwen zijn je voorgegaan!

“Cassandra kan in je hoofd kijken! Zonder gekheid, ze is heel goed in het aanvoelen en vertalen wat je bedoelt, zelfs van het stukje waarvan je nog niet eens wist dat hoe je het wilt hebben.

Cassandra heeft voor mij een nieuwe website gebouwd waarvan ik oprecht kan zeggen dat deze bij mijn persoonlijkheid past en niet lijkt op de sites van andere coaches. Voor mij is die eigenheid heel belangrijk! Daarbij is de communicatie snel, efficiënt en doelgericht.

Door de ondersteuning nu de site draait weet ik dat ik er alles uithaal. Het ontzorgt en dat is zo fijn. Dan kan ik mij richten op de dingen waar ik goed in ben terwijl ik weet dat Cassandra de dingen doet waar zij goed in is. Zodat ik zonder zorgen mijn focus bij ouders en baby’s kan leggen!”

Clara Marije

Onrustdeskundige en Droomritme coach, Slaapmagie

“Cassandra heeft mijn logo, huisstijl en website ontworpen.

Tijdens de sidekick sessie gaat het gesprek alle kanten op en heb ik het gevoel elkaar al langer te kennen. Ondertussen krijgt Cassandra al een goed beeld van me waarmee ze aan de slag kan.

Ze is direct en enthousiast wat ervoor zorgt dat ik ook enthousiast raak. Door middel van vragenlijsten helpt ze je bij het kiezen van de juiste tekst, kleuren, lettertype etc.

Na wat verschillende feedback rondes waren mijn logo, kleuren en visuals klaar! Zo passend bij mij! Ik was er gelijk verliefd op.

Een paar weken later was mijn website klaar. Mijn aangeleverde teksten en foto’s hebben een mooie plek gekregen op het wereldwijde web. Ik ben super blij met en trots op het eindresultaat.

Cassandra weet goed wat bij je past en creëert dat ook! Er is goede communicatie over en weer en helderheid over de prijs. Op alle vlakken denkt ze graag met je mee!”

Annelies

Virtual Assistant, DOE Support

boek een gratis sidekick sessie van 30 minuten

Chat openen
Hi!
Waar loop je op vast? Vertel het me en ik help je graag verder!