Webdesigner voor vrouwen die hun droombedrijf willen starten en laten groeien

De juiste look & feel voor jouw bedrijf

Een nieuwe huisstijl

Maak van jouw droom een zakelijke realiteit en investeer in een ijzersterke website

Jij weet dat je een professionele website nodig hebt om je ideale klanten aan te trekken, jouw diensten te verkopen en meer TIJD in je leven te creëren. Maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen, of misschien heb je de afgelopen twee jaar aan lopen kloten met dansende kinderen om je heen en ben je klaar met de stress ervan. Woorden als CMS, CSS en HTML laten je hoofd tollen en je geeft op. 

Wat jij nodig hebt, is iemand die het proces eenvoudig en pijnloos maakt, de technische en creatieve aspecten van je overneemt. Iemand die een merkwaardige, gedurfde website speciaal voor jou zal creëren. Laat mij jouw creative Assistant zijn, jouw sidekick en ik help je om jouw droombedrijf online te presenteren. Kun jij je weer lekker bezig houden met jouw specialiteiten.

 

Laat klanten naar jou toekomen

Het hebben van een website is de eerste stap om klanten aan te trekken. Plaats vervolgens de juiste content, vul dit aan met een blog, verricht SEO werkzaamheden en jouw ideale klant komt vanzelf binnen via zoekmachines zoals Google. 

Jouw passie is mijn uitgangspunt

Welkom, super tof dat je er bent! Ik ben Cassandra Pater, 32 zomers jong, trotse moeder van een prachtige dochter en een creatieve denktank. Als Creative Sidekick sta ik voor een goed ontwerp voor elke ondernemende vrouw! Het maak niet uit of je nu een startende virtual assistent bent, een coach, de beste taartenbakker of brow specialist van de stad. Het gaat mij om jouw passie, dat is namelijk mijn uitgangspunt om voor jou een website en huisstijlontwerp te maken die bij jou past. 

het proces

Wat gaan we doen?

Ter voorbereiding op de brainstormsessie ontvang je van mij een digitaal in te vullen document. 

Creative Sidekick Sessie

Vervolgens plannen we een brainstormsessie in van 1,5 uur. Dit kan middels een live meeting bij mij op kantoor of een videocall.

Tijdens deze sessie leer ik jou en je merk beter kennen. Wat past er bij je en welke doelgroep wil je aanspreken? We nemen jouw voorkeuren door en beoordelen samen verschillende kleuren en stijlen. Na de sessie maak ik een moodboard op, deze krijg je digitaal toegestuurd.

Moodboard & website ontwerp

Wanneer je akkoord bent met het moodboard, ga ik aan de slag met het ontwikkelen van jouw website. Tijdens het proces houd ik je op de hoogte via de app en hebben we regelmatig contact.

Terwijl ik aan het bouwen ben, ben jij druk bezig met bevallen van de teksten die jij op de website wilt hebben. Gaat een hele kluif worden, maar geen stress, I’ve got you. Ik heb een aantal handige formules die ik graag met je deel. Ik betrek je volledig bij de werkzaamheden totdat jij helemaal tevreden bent met het resultaat.

 

De oplevering

Zodra we het gewenste resultaat hebben behaald, plannen we nogmaals een call of een bezoek om alles door te spreken en de laatste puntjes op de i te zetten. Vervolgens trekken we een fles bubbels open, want je gaat live met je nieuwe website en dat mag gevierd worden! 

 

 

boek een gratis creative sidekick sessie van 30 minuten

Een unieke website voor jouw bedrijf

Wat levert het op?

 

N

Je website wordt responsive opgeleverd

Wist je dat maar liefst 90% van de zoekopdrachten via Google resulteert in een websitebezoek of online aankoop? Zonder professionele website loop je dus klanten mis. Hierbij is het belangrijk dat je website niet alleen een mooi design heeft, maar ook gebruiksvriendelijk is.

Daarom lever ik jouw website responsive af. Dit betekent dat je website automatisch meeschaald naar kleinere schermen zoals van een iPad of een smartphone. 

N

All in Concept

Ik ben erop gebrand om een perfecte website voor jou af te leveren. Ook kan ik je helpen met andere diensten, zoals het ontwerpen van een logo en huisstijl. Wil je er visitekaartjes, flyers, brochures of de vormgeving van jouw e-book bij? Cassistent regelt het voor je!

N

Bespaar jezelf heel veel tijd

Afhankelijk van je activiteiten, kan een website je ook echt veel tijd besparen.

Basisinformatie

Heel wat basisinformatie over je diensten / producten kan je eigenlijk op je website plaatsen. Zo vermijd je meteen al heel wat telefoons over eenvoudige vragen.

Veelgestelde vragen

Stellen je (potentiële) klanten en bezoekers steeds dezelfde vragen, dan kan je deze bundelen in een sectie “Veelgestelde vragen” op je website. In je communicatie kan je daar zelfs naar verwijzen. Zo vermijd je dat je telkens dezelfde vragen moet beantwoorden.

Online afspraken maken

Neem jij nog telefonisch afspraken aan? Hoeveel tijd verlies je daar niet mee? Een optie is natuurlijk om een externe dienst, zoals een virtual assistent in te huren die je afspraken afhandelen, maar dat is uiteraard ook niet gratis.

De mogelijkheid om online afspraken te maken is daar een ideale oplossing voor. Je bezoekers vinden dit aangenaam omdat ze zelf het tijdstip kunnen selecteren dat hen het beste uitkomt. En jij verspeelt er geen tijd mee, je krijgt enkel een bericht als een klant een afspraak heeft ingeboekt!

“Jouw website moet je hardst werkende werknemer zijn. Ze haalt de klanten binnen, neemt nooit een pauze of een ziektedag en is hard aan het werk om je te promoten terwijl je met een andere klant werkt, de kids van school haalt, met de hond loopt of met je voeten omhoog voor Netflix hangt. “

Webdesign pakketten

Een website laten maken is een investering, en ik begrijp dat prijzen je kunnen laten schrikken. Betalen in termijnen is bij mij nooit een probleem. Het is mijn missie om jouw bedrijf op een professionele wijze online te zetten, zonder dat je hiermee meteen bankroet mee begint.

Landingspagina/one page website

Jij bent een kleine ondernemer en heb genoeg aan één pagina. Let op! Het gaat hier om het ontwikkelen van één pagina. 

Meer Details

– Vragenlijst via e-mail

– 30-minuten telefonische briefing

– Zoekwoordenonderzoek

– Nieuwe of verbeterde copy

– Duidelijke opbouw in een wireframe

– Alles geheel seo-proof

– Eén feedbackronde

– Review wanneer de pagina online staat

€797,-

Webdesign Basic

Jij wilt een bestaande website optimaliseren of een nieuwe basis website neerzetten. 

Inhoud Sidekick Basic

Divi WordPress thema a €250,-

advies menustructuur

drie basispagina’s:

– Homepage

– Over Ons

– Contactpagina

één extra pagina, bv.

– Blog (incl. 3 berichten)

– Portfolio (incl. 3 items)

footer met info

plugins:

– SEO RankMath (PRO versie tegen gereduceerd tarief)

– Google Analytics

basis SEO-optimalisatie

responsive webdesign

€1397,-

webdesign Deluxe

Met het Sidekick Deluxe pakket krijg je alles uit het basis pakket inclusief 1:1 op oplevering met uitleg en andere fijne extra’s. Jouw potentiele klanten kunnen straks niet meer om jouw heen. 

Inhoud Sidekick Deluxe
  • twee extra pagina’s, bv.

– Blog (incl. 3 berichten)

– Portfolio (incl. 3 items)

– Diensten

– Tarieven

– Werkwiijze

  • favicon ontwerp
  • inclusief DIVI licentie a €89,- per jaar
  • inclusief template a €250,-

€2397,-

Sidekick webdesign 

Met het Sidekick Webdesign pakket krijg je alles uit het deluxe pakket inclusief 1:1 coaching. Ideaal voor de startende ondernemer zodat jouw potentiële klanten straks niet meer om jou heen kunnen.  

Inhoud Sidekick Deluxe
  • Alles uit het deluxe pakket inclusief 3 maanden coaching met het Confidence Business Bootcamp werkboek, 4 coachingcalls en wekelijks een contact moment om jouw vooruitgang bij te houden.

€2697,-

Your business is the body,

your brand is the soul

Ashley Chymiy

Succes verhalen

Deze geweldige vrouwen zijn je voorgegaan!

Shirley - Flawlash

Shirley - Flawlash

Lash & Brow Expert

Omdat ik een nieuw pand ging openen en mijn onderneming weer flink op de kaart wilde zetten na De lockdowns was ik opzoek naar een iemand die me hierin kon ondersteunen. Een vriendin adviseerde mij Cassandra.

Cassandra kende ik al via haar ik twijfelde dan ook geen moment. Ik belde haar dan ook meteen om deze enthousiaste dame weer eens te spreken en de situatie uit te leggen. Ik was benieuwd naar haar werkwijze.

Ze stond voor een grote uitdaging maar ze aarzelde geen moment. Ik kan en ga je hiermee helpen! En wat gaf deze meid me een rust zeg in deze hectische periode. She did it! Ze heeft me geholpen met het bieden van structuur, maakte een heldere planning, deed grafisch ontwerp en aanpassingen op de website. Maar ze is ook een heerlijk luisterend oor en sparringpartner. Cassandra is helder, transparant en realistisch, iets wat ik erg prettig vind tijdens een samenwerking .

Ze heeft me niet alleen veel ontzorgt in deze periode voorafgaande de opening, maar ook daarna schakelde ze snel en gingen we verder met onze doelen en strategie. Haar oprechte verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen maakte ons een heerlijk team.

Cassandra, dikke vette Thank You! Je bent een topper❤️

Clara-Marije - Slaapmagie

Clara-Marije - Slaapmagie

Slaapbegeleider & onrustdeskundige

“Cassandra kan in je hoofd kijken! Zonder gekheid, ze is heel goed in het aanvoelen en vertalen wat je bedoelt, zelfs van het stukje waarvan je nog niet eens wist dat hoe je het wilt hebben.

Cassandra heeft voor mij een nieuwe website gebouwd waarvan ik oprecht kan zeggen dat deze bij mijn persoonlijkheid past en niet lijkt op de sites van andere coaches. Voor mij is die eigenheid heel belangrijk! Daarbij is de communicatie snel, efficiënt en doelgericht.

Door de ondersteuning nu de site draait weet ik dat ik er alles uithaal. Het ontzorgt en dat is zo fijn. Dan kan ik mij richten op de dingen waar ik goed in ben terwijl ik weet dat Cassandra de dingen doet waar zij goed in is. Zodat ik zonder zorgen mijn focus bij ouders en baby’s kan leggen!”

Annelies - DOE Support

Annelies - DOE Support

Virtual Assistant

“Cassandra heeft mijn logo, huisstijl en website ontworpen.

Tijdens de sidekick sessie gaat het gesprek alle kanten op en heb ik het gevoel elkaar al langer te kennen. Ondertussen krijgt Cassandra al een goed beeld van me waarmee ze aan de slag kan.

Ze is direct en enthousiast wat ervoor zorgt dat ik ook enthousiast raak. Door middel van vragenlijsten helpt ze je bij het kiezen van de juiste tekst, kleuren, lettertype etc.

Na wat verschillende feedback rondes waren mijn logo, kleuren en visuals klaar! Zo passend bij mij! Ik was er gelijk verliefd op.

Een paar weken later was mijn website klaar. Mijn aangeleverde teksten en foto’s hebben een mooie plek gekregen op het wereldwijde web. Ik ben super blij met en trots op het eindresultaat.

Cassandra weet goed wat bij je past en creëert dat ook! Er is goede communicatie over en weer en helderheid over de prijs. Op alle vlakken denkt ze graag met je mee!”

Dianne - NINETEENSIXTYFIVE

Dianne - NINETEENSIXTYFIVE

Sieradenmaker

Ik heb voor mijn bedrijf een instagram pakket besteld omdat ik zelf niet zoveel verstand heb van sociale media en ik mij bezig wilde houden met wat ik leuk vind en waar ik goed in ben: edelsteen sieraden maken.

Ik ging opzoek en kwam in contact met Cassandra. Er was een goede klik en ze kon goed uitwerken wat ik voor ogen had. Ik ben ontzettend tevreden met het geleverde product wat ik heb afgenomen,  het ziet er zo mooi uit dat ik mijn website en mijn visite kaartjes inmiddels ook heb laten ontwerpen door haar en we zelfs met nóg een project bezig zijn.

Kortom: Cassandra is de creatieve rechterhand die je nodig hebt als je. je volledig wilt laten ontzorgen.

Linda - Go or no Go

Linda - Go or no Go

Publisher / Blogger

Cassandra schrijft voor mij regelmatig artikelen die ik publiceer op mijn blog. De artikelen schrijft Cassandra voor mij in WordPress en levert ze zeer compleet af. Met andere woorden: ik heb er totaal geen omkijken meer naar en kan ze direct inplannen voor publicatie.

De blogs die Cassandra schrijft zijn SEO technisch altijd perfect en meerdere artikelen die Cassandra voor mijn blog geschreven heeft zijn op bepaalde termen terug te vinden in de top 3 zoekresultaten van Google. Ik ben heel erg tevreden over onze samenwerking!

Judith - Pink Press

Judith - Pink Press

Publisher / Blogger

Bij Pink Press zijn meerdere blogs aangesloten. Het is dan ook onmogelijk om alles zelf te schrijven. Hierbij huren we dus de expertise van Cassandra in. Zij kan blogs schrijven in alle categorieën, en weet altijd de juiste toon te gebruiken. Daarnaast werkt Cassandra snel en is prettig in de manier van overleggen. Wij werken dan ook heel graag met haar samen.

boek een gratis sidekick sessie van 30 minuten

Chat openen
Hi!
Waar loop je op vast? Vertel het me en ik help je graag verder!