Heb jij geen tijd om een website te bouwen

Jij hebt een website nodig voor jouw onderneming maar hebt dansende kinderen om je heen en totaal geen tijd hiervoor

Je weet niet hóe je een website moet maken

Woorden als CMS. CSS & HTML laten jouw hoofd tollen

"

Het is tijd om van jouw droom een ​​zakelijke realiteit te maken met een ijzersterke website

Jij weet dat je een professionele website nodig hebt om je ideale klanten aan te trekken, jouw diensten te verkopen en meer TIJD in je leven te creëren. Maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen, of misschien heb je de afgelopen twee jaar aan lopen kloten en ben je klaar met de stress ervan.

Wat jij nodig hebt, is iemand die het proces eenvoudig en pijnloos maakt en die een merkwaardige, gedurfde website speciaal voor jou zal creëren.

 

webdesign groningen haren, cassistent cassandra pater website laten maken voor ondernemende vrouwen

Consulten

Actieve opdrachtgevers

Geschreven teksen

koppen koffie

Ik maak websites om trots op te zijn,

die in lijn zijn met jouw bedrijf en die je resultaten opleveren.

Webdesign

EENMALIGE INVESTERING – €997,-

Een website op maat met 3 pagina’s waarbij je kunt denken aan een Home-pagina, Over mij-pagina en een contact-pagina.

 • Set-up gesprek van 60 minuten (telefonisch of met een kop koffie)
 • Een website op maat van 3 pagina’s : Homepage, Over ons pagina en een contactpagina met contactformulier
 • Een footer met benodigde informatie zoals je socials en contactgegevens, openingstijden en een instagram preview blok
 • Inclusief Favicon voor je website
 • Inclusief template t.w.v. €249,-
 • Geleverd in pc, tablet & smartphone variant (responsive)
 • Exclusief domein & hosting

 

WEBDESIGN COMPLEET

EENMALIGE INVESTERING – €1697,-

Bij het aanschaffen van het Webdesign Goud pakket, betaal je de helft na het tekenen van de offerte en de andere helft na oplevering.

 

 • Set-up gesprek van 60 minuten (telefonisch of met een kop koffie)
 • één-op-één sessie waarin ik je uitleg geef hoe je zelf je website kunt bijhouden
 • Een homepage, Over Ons pagina, Contact pagina met contactformulier
 • Drie extra pagina’s naar keuze zoals blog, portfolio, diensten, werkwijze met informatie die jij aanlevert
 • Een footer met de benodigde informatie, zoals je socials en contactgevens, openingstijden, een instagram preview blok
 • Geleverd in pc, tablet & smartphone variant (responsive)
 • Favicon voor je website
 • Inclusief template t.w.v. €249,-
 • Exclusief domein en hosting

  jouw website is de meest waardevolle marketingtool die je hebt.

  Ik bouw websites voor Aspirant en gevestigde vrouwelijke ondernemers, die verder gaan dan het uiterlijk met een website die leads genereert voor jouw bedrijf.

  Laat klanten naar jou toekomen

  Wat is er mooier dan een klant die uit zichzelf naar jou toekomt in plaats dat jij zelf naar klanten op zoek moet. Het hebben van een website is een eerste stap op weg hier naartoe. Door de juiste content op de website te plaatsen kun je inspelen op de woorden waarop veel van jouw klanten zoeken zodat zij via zoekmachines zoals Google bij jou terecht komen.

  ONLINE VINDBAAR ZIJN

  Met een goede website maak je je werk beter zichtbaar, weten nieuwe klanten je dus beter te vinden, toon je je expertise, bereik je mobiel veel meer mensen (‘responsive’ is het toverwoord) en heb je een fraai visitekaartje. En lukt dat niet met slechts het updaten van je huidige website, dan is het toch echt tijd voor een nieuwe. Het is de investering eigenlijk altijd waard.

  Vergroot je klantenkring

  Een website stelt jou in staat je klantenkring te vergroten. Geen enkel serieus bedrijf kan tegenwoordig nog zonder een eigen website. Potentiële klanten zullen je overslaan als ze je online niet kunnen vinden. 

  “jouw website moet je hardst werkende werknemer zijn. Ze haalt de klanten binnen, neemt nooit een pauze of een ziektedag en is hard aan het werk om je te promoten terwijl je met een andere klant werkt, op school loopt, op vakantie bent, met de hond loopt of met je voeten omhoog voor Netflix hangt. “

  "

  WAAROM EEN WEBSITE LATEN BOUWEN BELANGRIJK IS VOOR JOUW BEDRIJF

  ONLINE VISITEKAARTJE

  Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Het biedt een mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact. Contact die potentiele klanten in staat stelt zich een beeld over jouw bedrijf te vormen. Waardoor de beslissing om zaken met jou te gaan doen aanzienlijk vergroot wordt.

  BESPAAR VEEL TIJD

  Afhankelijk van je activiteiten, kan een website je ook echt veel tijd besparen.

  Basisinformatie

  Heel wat basisinformatie over je diensten / producten kan je eigenlijk op je website plaatsen. Zo vermijd je meteen al heel wat telefoons over eenvoudige vragen.

  Veelgestelde vragen

  Stellen je (potentiële) klanten en bezoekers steeds dezelfde vragen, dan kan je deze bundelen in een sectie “Veelgestelde vragen” op je website. In je communicatie kan je daar zelfs naar verwijzen. Zo vermijd je dat je telkens dezelfde vragen moet beantwoorden.

  Online afspraken maken

  Neem jij nog telefonisch afspraken aan? Hoeveel tijd verlies je daar niet mee? Een optie is natuurlijk om een externe dienst in te huren die je afspraken afhandelen, maar dat is uiteraard ook niet gratis.

  De mogelijkheid om online afspraken te maken is daar een ideale oplossing voor. Je bezoekers vinden dit aangenaam omdat ze zelf het tijdstip kunnen selecteren dat hen het beste uitkomt. En jij verspeelt er geen tijd mee, je krijgt enkel een bericht als een klant een afspraak heeft ingeboekt!

  VERGROOT HET BEREIK VAN JOUW BEDRIJF

  Je website bezorgt je nieuwe klanten die je anders niet zouden vinden. Vaak gaan potentiële klanten eerst op zoek via Google. Sta jij vervolgens bovenaan in Google met jouw website? Dan is de kans groot dat deze bezoekers jouw klanten worden.

   

  ALTIJD BEREIKBAAR

  Met een website ben je dag en nacht bereikbaar en toegankelijk. Beschouw jouw website als een extra verkoper, maar dan eentje die 24/7 beschikbaar is. Bezoekers krijgen op een interactieve manier de informatie die zij zoeken zonder aanwezigheid van jou of jouw medewerkers.

  i

  PORTFOLIO

  Er is niets mis met jezelf een schouderklopje te geven. Je mag trots zijn op je successen. Een website is dan ook de ideale plek om afwerkte projecten in de verf te zetten. Zo wek je vertrouwen op bij je klanten, want ze zien tot wat je in staat bent.

  Toch volstaat het niet om je successen in puntjes op te sommen, zoals een werkzoekende doet op zijn cv. Dat is veel te saai en statisch. En het kan een omgekeerd effect hebben, want je klant wordt niet gestimuleerd en krijgt de neiging om weg te klikken.

  Je portfolio hoort dus een professioneel design te krijgen. Het moet dynamisch zijn. Afbeeldingen bevatten. Misschien wel filmpjes. Enthousiaste testimonials. Zo overtuig je de bezoeker pas van jouw capaciteiten. Om een klant te worden.

  TOONBANK VOOR PRODUCTEN EN DIENSTEN

  Je website moet een gebruiksvriendelijk platform zijn voor de verkoop van jouw producten en diensten. Er mag niets tussen de potentiële klant en jouw aanbod staan. Elke hindernis is er eentje te veel. Zo klikt je klant uit frustratie weg en surft hij naar de concurrentie. Vergis je niet: de ontwikkeling van zo’n platform vraagt om ervaring en expertise. Cassistent optimaliseert jouw website met een krachtig verkoopverhaal. Zo zijn jouw product- en dienstenpagina’s opgebouwd om tot conversies te leiden.

  EEN RESPONSIVE WEBSITE LATEN MAKEN

  Wist je dat maar liefst 90% van de zoekopdrachten via Google resulteert in een websitebezoek of online aankoop? Zonder professionele website loop je dus klanten mis. Hierbij is het belangrijk dat je website niet alleen een mooi design heeft, maar ook gebruiksvriendelijk is voor jouw potentiele klanten. Daarom kun je bij Cassistent een responsive website laten maken. Deze schaalt automatisch mee naar kleinere schermen zoals die van een tablet of een smartphone. Bovendien kunnen websitebezoekers gemakkelijker navigeren.

  ALL-IN CONCEPT

  Ik ben erop gebrand om een perfecte website voor jou af te leveren. Ook kan ik je helpen met andere diensten, zoals het ontwerpen van een logo en huisstijl. Wil je er visitekaartjes, flyers, brochures of de vormgeving van jouw e-book bij? Cassistent regelt het voor je!

  Sluit je aan bij meer dan +30 bedrijven en laat ook jouw content creatie uitbesteden aan Cassistent

  Cassandra schrijft voor mij regelmatig artikelen die ik publiceer op mijn blog. De artikelen schrijft Cassandra voor mij in WordPress en levert ze zeer compleet af. Met andere woorden: ik heb er totaal geen omkijken meer naar en kan ze direct inplannen voor publicatie. De blogs die Cassandra schrijft zijn SEO technisch altijd perfect en meerdere artikelen die Cassandra voor mijn blog geschreven heeft zijn op bepaalde termen terug te vinden in de top 3 zoekresultaten van Google. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking!

  Linda, Eigenaresse & blogger @ go-or-no-go.nl

  We werken sinds 2020 met Cassandra samen en dit bevalt zo goed, dat we haar binnen één maand vast in ons team hebben opgenomen! Cassandra is flexibel, denkt na en reageert goed op feedback. Het is niet gemakkelijk om teksten te schrijven voor verschillende doelgroepen of voor verschillende opdrachtgevers, toch leg ik dit met het volste vertrouwen bij Cassandra neer.

  Caroline, Eigenaresse @ de techkoningin & lifestylekoningin

  Bij Pink Press zijn meerdere blogs aangesloten. Het is dan ook onmogelijk om alles zelf te schrijven. Hierbij huren we dus de expertise van Cassandra in. Zij kan blogs schrijven in alle categorieën, en weet altijd de juiste toon te gebruiken. Daarnaast werkt Cassandra snel en is prettig in de manier van overleggen. Wij werken dan ook heel graag met haar samen.

  Judith, Eigenaresse @ Pinkpress, Mommylovespink, The Decorator

  tevreden klanten cassistent cassandra pater copywriter en webdesigner in groningen
  tijdvoormama.nu tevreden klanten cassistent cassandra pater copywriter en webdesigner in groningen
  tevreden klanten cassistent cassandra pater copywriter en webdesigner in groningen
  tevreden klanten cassistent cassandra pater copywriter en webdesigner in groningen
  tevreden klanten cassistent cassandra pater copywriter en webdesigner in groningen
  Brendastelpstra.nl tevreden klanten cassistent cassandra pater copywriter en webdesigner in groningen

  Plan een gratis clarity call

  Laten we praten over waar je je momenteel bevindt en duidelijk maken wat jouw bedrijf nodig heeft op jou website.

  5 + 5 =

  Investeer in een ijzersterke website

  en laat jouw bedrijf nóg meer groeien 

  Webdesign

  EENMALIGE INVESTERING – €997,-

  Een website op maat met 3 pagina’s waarbij je kunt denken aan een Home-pagina, Over mij-pagina en een contact-pagina.

  • Set-up gesprek van 60 minuten (telefonisch of met een kop koffie)
  • Een website op maat van 3 pagina’s : Homepage, Over ons pagina en een contactpagina met contactformulier
  • Een footer met benodigde informatie zoals je socials en contactgegevens, openingstijden en een instagram preview blok
  • Inclusief Favicon voor je website
  • Inclusief template t.w.v. €249,-
  • Geleverd in pc, tablet & smartphone variant (responsive)
  • Exclusief domein & hosting

   

  WEBDESIGN COMPLEET

  EENMALIGE INVESTERING – €1697,-

  Bij het aanschaffen van het Webdesign Goud pakket, betaal je de helft na het tekenen van de offerte en de andere helft na oplevering.

   

  • Set-up gesprek van 60 minuten (telefonisch of met een kop koffie)
  • één-op-één sessie waarin ik je uitleg geef hoe je zelf je website kunt bijhouden
  • Een homepage, Over Ons pagina, Contact pagina met contactformulier
  • Drie extra pagina’s naar keuze zoals blog, portfolio, diensten, werkwijze met informatie die jij aanlevert
  • Een footer met de benodigde informatie, zoals je socials en contactgevens, openingstijden, een instagram preview blok
  • Geleverd in pc, tablet & smartphone variant (responsive)
  • Favicon voor je website
  • Inclusief template t.w.v. €249,-
  • Exclusief domein en hosting
   Cassandra Pater Cassistent Haren tekstschrijver webdesign blog-abonnement zakelijke bloggen webdesign haren groningen professionele tekstschrijver

   VEELGESTELDE VRAGEN

   1. HOE ZIT HET MET DE DOMEINNAAM EN HOSTING?

   Voor de domeinnaam en hosting van je website werk ik samen met mijn gespecialiseerde partner Techkoningin, hostingbedrijf voor vrouwelijke ondernemers met een 24/7-support. Ik zorg voor de opstart, daarna neemt Techkonigin het over. Zo ben je zeker van een ijzersterke service.

   2. WAT GEBEURD ER MET HET ONDERHOUD?

   Ik zorg ervoor dat de veiligheid en snelheid van je website steeds up-to-date blijven. Aanpassingen aan je website kunnen ofwel eenvoudig door jou gebeuren via het contentmanagementsysteem. Of door mij doormiddel van een support-abonnement.

   – We hebben maandelijks telefonisch contact. Je weet van tevoren op welke dag en welk tijdstip.

   – Ik verwacht van jou dat je de content voor die maand hebt voorbereid en informatie paraat hebt, zodat ik genoeg input vanuit de organisatie heb om de blogs te schrijven.

   – Tijdens de maandelijkse briefing draag jij zelf afbeeldingen aan voor de blogs en socialemediaberichten. Wil je dit ook uit handen geven? Dit kan tegen meerprijs.

   – Je dient zelf te zorgen voor volgers en je onderhoudt zelf eventuele gesprekken die ontstaan door de posts.

   – Je geeft mij toegang tot je online kanalen.

   3. WAAR KAN IK TERECHT VOOR EEN DOMEIN EN HOSTING?

   Hiervoor verwijs ik je graag door naar team Techkoningin. Mijn go-to partners in crime op het gebied van domeinen, hosting en support.

   4. MOET IK ZELF TEKSTEN EN AFBEELDINGEN AANLEVEREN?

   Het is altijd verstandig om unieke teksten en afbeeldingen te gebruiken voor websites. Je loopt dan niet het risico per ongeluk een afbeelding te gebruiken waarop copyright zit. Indien je niet zelf over passende afbeeldingen beschikt bestaat de mogelijkheid voor het gebruiken van stockfoto’s. Vraag in dat geval even naar de mogelijkheden.

   Ook voor teksten geldt dat deze bij voorkeur origineel moeten zijn. Teksten kopiëren van andere websites is over het algemeen niet verstandig vanwege het gevaar van zogenaamde dubbele content. Google kan een penalty opleggen in de ranking als dubbele content wordt geconstateerd. Hiervoor gebruikt Google rankingstools.

   Mocht je het schrijven van teksten liever uitbesteden dan kan dit. Als je mij alle ingrediënten en informatie verstrekt maken ik er mooie teksten van die passend zijn bij jouw bedrijf.

   5. IS MIJN WEBSITE GOED TE BEKIJKEN OP ALLE SCHERMEN?

   Ja. Alle door mij gemaakte websites zijn responsive en schalen mee met het scherm waarop de site wordt bekeken.

   6. HOELANG DUURT HET BOUWEN VAN MIJN WEBSITE?

   Dit kan heel snel gaan. Na het aanleveren van de teksten en afbeeldingen kan je website met 4 à 6 weken al online zijn. Als het een grote website is of meerdere extra features moeten worden ingebouwd kan het iets langer duren.