WE GIFT ON YOUR BEHALF

Of je nu op zoek bent naar 20 relatiegeschenken, 5 balie boeketten, een jubilea cadeau of 250 kerstpakketten. Veel regelmatig terugkerende zakelijke bestelmomenten kosten een organisatie heel erg veel tijd. Werk daarom slimmer en makkelijker de cadeauservices van Giftology. Als personal Giftologist help ik je graag verder wanneer jij je personeel of zaken relaties wilt verrassen met een luxe en origineel cadeaupakket.

Plan een celebration call

KANT-EN KLARE CADEAUPAKKETTEN

Cadeaupakket laten samenstellen

voor ieder budget

Uniek door beperkte oplage

Giftology is gek op unieke, exclusief ingepakte cadeautjes om de meest bijzondere momenten met jouw personeel of relaties te vieren. Cassandra heeft de merken en collecties dan ook gekozen op basis van gevoel, duurzaamheid en oog voor detail.

Giftology biedt kant-en-klare cadeaupakketten, maar we kunnen ook een specifiek cadeaupakket voor jouw bedrijf samenstellen. Binnen ieder budget kunnen we een prachtig cadeaupakket vormgeven.

Wij werken bewust met een beperkte oplage van artikelen zodat wij als shop maar ook jij uniek & exclusief blijft. 

Bespaar jezelf tijd én moeite

Uren zoeken naar een origineel cadeau voor een medewerker of relatie is vanaf nu verleden tijd! Bespaar jezelf tijd én moeite met de gift fulfilment service van Cassistent.

zo werkt onze full service gift fulfilment:

 

  • We starten met een verdiepende Celebrate Call om jouw wensen en het budget per persoon in kaart te brengen.
  • Vervolgens lever jij een lijst aan met namen, adressen, teksten en data aan waarvoor een cadeaupakket verzorgd mag worden;
  • Met jouw budget en wensen ga ik op onderzoek uit. Geef het budget per type cadeau aan, bijvoorbeeld voor een kraamcadeau voor een medewerken, een welkomstpakket voor je coachee of een kerstpakket;
  • Kies een selectie van geschikte cadeaus uit die we mogen verwerken in het cadeau;
  • De ontvanger ontvangt vervolgens een prachtig cadeaupakket en jij krijgt per mail een bevestiging.

Simpel toch?

Meet your Giftologist

Hi there, Ik ben Cassandra, 32 zomers jong, moeder van een prachtige goudgelokte dochter en alweer 11 jaar geregistreerd partner van mijn prins op de witte scooter.

Ooit startte ik, naast mijn baan als Office Manager, het ondernemerschap als blogger. Inmiddels ben ik uit loondienst en heb ik mijn Office management krachten gebundeld met Webdesign & Branding diensten om andere ondernemende vrouwen te ondersteunen.

Ik ga helemaal “aan” wanneer ik nieuwe projecten mag starten en ontwikkelen en vooral wanneer ik mag geven. Fysiek: met aandacht, knuffelen, luisteren, maar ook materieel. Uitpakken met inpakken, een luxe beleving, een instagram waardig cadeau creëren waar ontzettend veel liefde en aandacht in is gestoken.

The_Giftologist_Cassandra_pater_zzp_cadeauservice_wrappingstation_uitpakken_met_inpakken
Chat openen
Hi!
Waar loop je op vast? Vertel het me en ik help je graag verder!