Cassandra Pater : webdesign & brandingspecialist in Groningen

Creative & Technisch ondersteuner voor beauty, health & lifestyle ondernemers.

jouw passie : mijn uitgangspunt

Hi, Cassandra, nice to meet you!

Welkom, wat goed dat je hier bent en de moeite neemt om mij te leren kennen. Ik ben Cassandra Pater, 32 zomers jong, trotse moeder van een prachtige goudgelokte dochter van 7 jaar en inmiddels alweer 12 jaar partner van mijn prins op de witte scooter. 

Met Cassistent ben ik jouw Creative Business Assistant. Waarom? Omdat ik dankzij mijn achtergrond als Office Manager, jarenlange kennis als blogger én een onvermoeibare wil om te leren in online marketing, techniek en design precies weet wat jij nodig hebt om jouw bedrijf goed neer te zetten. 

Als Creative Sidekick sta ik namelijk voor een goed ontwerp voor elke ondernemende vrouw! En of dit nu gaat om jou als de startende virtual assistent, de badass zakenvrouw, de coach, de beste brow specialist of taartenbakker van de stad.

De passie die jij hebt, dat is mijn uitgangspunt voor een passende visuele merkidentiteit, een converterende website of strak social media frame. Ik help je met het creëren van meer overzicht en focus, neem je taken uit handen zodat jij je focus kunt leggen op waar JIJ goed in bent. 

 

cassandra pater / Cassistent / creative virtual assistent / technisch va / webdesign / office management

SMALL BUSINESS. BIG HEART

Waarom ik doe wat ik doe

Women empower women

Ik heb mijn 9-5 office management baan verlaten omdat ik meer vrijheid wilde. Geen baas in mijn nek te hijgen en geen gedoe meer met opvang regelen voor mijn dochter als ze eens een keer ziek is of een margedag heeft. 

Door voor mijzelf te beginnen, kan ik nu mijn eigen werktijden bepalen en daarmee voor een gezondere balans tussen werk en privé zorgen. Dat betekend ook dat ik meer tijd kan besteden aan de dingen die voor mij belangrijk zijn. 

Ik weet dat particulieren en zzp-ers vaak moeite hebben om een professionele website te maken. Met name vanwege de beperkte technische kennis en beperkte budgetten. Gelukkig kan ik helpen! 

Mijn missie is dan ook vrij simpel: ik wil andere online ondernemende vrouwen uit de beauty, health en lifestyle branche een toegankelijke en betaalbare service bieden. Zodat jouw merk online op een professionele manier wordt gepresenteerd. 

Ik ontzorg je graag wanneer jij online wilt beginnen met een solide basis of wanneer je jouw bestaande website een nieuwe look & feel wilt geven. 

 

boek een gratis sidekick sessie van 30 minuten

Chat openen
Hi!
Waar loop je op vast? Vertel het me en ik help je graag verder!