Cassandra Pater

Webdesigner en branding specialist

voor vrouwen die hun droombedrijf willen opbouwen

Hi, Ik ben Cassandra Pater, moeder van een prachtige dochter en partner van mijn prins op de witte scooter.Β 

Met Cassistent ben ik jouw Creative Business Sidekick Waarom? Omdat ik dankzij mijn achtergrond als Office Manager, jarenlange kennis als blogger Γ©n een onvermoeibare wil om te leren in online marketing en design precies weet wat jij nodig hebt om jouw bedrijf goed neer te zetten.

Mijn ondernemersreis

Ik verliet mijn 9-5 office management baan omdat ik merkte dat het werken voor iemand anders me er vaak toe bracht mijn principes in gevaar te brengen of te werken op een manier die in tegenspraak was met mijn ware aard.

Door mijn eigen bedrijf online te runnen, kan ik mijn eigen werktijden bepalen en voor een gezonde balans tussen werk en privΓ© zorgen. Ik kan ook meer tijd besteden aan de dingen die voor mij belangrijk zijn, of dat nu betekent tijd hebben om vrijwilligerswerk te doen, vrienden en familie in het buitenland te bezoeken, een langere vakantie te nemen of gewoon mijn hoofd leeg te maken met wat tijd in de natuur.

Ik wist dat particulieren en eigenaren van kleine bedrijven vaak moeite hadden om websites van professionele kwaliteit te maken met beperkte budgetten en technische middelen, en ik wist dat ik kon helpen.

Mijn plan was simpel: andere vrouwelijke eigenaren van kleine bedrijven een toegankelijke service en betaalbare middelen bieden om hun merk professioneel online te vertegenwoordigen.

Wanneer jij online wilt beginnen met een solide, maar flexibele basis, of als het tijd is om jouw bestaande website een frisse nieuwe look te geven en deze te laten werken met jouw bedrijf en jouw zakelijke doelen, dan help ik je graag verder.

Dit moet je over mij weten

No Bullshit Please

Ik heb een allergie voor slappe excuses, smoesjes en mooie verhalen.

Ik zeg wat ik denk

Ik zeg wat ik denk. Confronterend? Ja, soms wel. Maar weet dat ik verder ook gewoon erg aardig ben en heel erg enthousiast kan zijn ;-).

Ik draag altijd witte sneakers

Ondernemen doe ik relaxed, met witte sneakers aan mijn voeten. Zelfs wanneer ik in mijn nette pakkie rond paradeer. En draag ik geen witte sneakers, dan kun je me vinden in een paar Dr. Martens.

Laat ook jouw content uitbesteden aan Cassistent

Cassandra schrijft voor mij regelmatig artikelen die ik publiceer op mijn blog. De artikelen schrijft Cassandra voor mij in WordPress en levert ze zeer compleet af.

Met andere woorden: ik heb er totaal geen omkijken meer naar en kan ze direct inplannen voor publicatie. De blogs die Cassandra schrijft zijn SEO technisch altijd perfect en meerdere artikelen die Cassandra voor mijn blog geschreven heeft zijn op bepaalde termen terug te vinden in de top 3 zoekresultaten van Google. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking!

Linda – Go-or-no-go.nl
over cassistent Cassandra Pater professionele website laten bouwen in haren webdesign cassistent website bouwen groningen

Plan een gratis Sidekick Call

Laten we praten over waar je je momenteel bevindt en duidelijk maken wat jouw bedrijf nodig heeft op jou website.