CAS: CREATIVE AGILE SIDEKICK

Copywriter, Webdesigner & Brand specialist

Wat leuk dat je er bent en de tijd neemt om mij te leren kennen. Ik ben Cassandra Pater, moeder van Leia, partner van Marco en met Cassistent ben ik jouw Creative Agile Sidekick oftwel jouw CAS! Waarom? Omdat ik dankzij mijn achtergrond als Office Manager, jarenlange kennis als blogger én een onvermoeibare wil om te leren in online marketing en design precies weet wat jij nodig hebt om jouw bedrijf goed neer te zetten.

Mijn ondernemersreis

Ik verliet mijn 9-5 office management baan omdat ik merkte dat het werken voor iemand anders me er vaak toe bracht mijn principes in gevaar te brengen of te werken op een manier die in tegenspraak was met mijn ware aard. Door mijn eigen bedrijf online te runnen, kan ik mijn eigen werktijden bepalen en voor een gezonde balans tussen werk en privé zorgen. Ik kan ook meer tijd besteden aan de dingen die voor mij belangrijk zijn, of dat nu betekent tijd hebben om vrijwilligerswerk te doen, vrienden en familie in het buitenland te bezoeken, een langere vakantie te nemen of gewoon mijn hoofd leeg te maken met wat tijd in de natuur.

Ik wist dat particulieren en eigenaren van kleine bedrijven vaak moeite hadden om websites van professionele kwaliteit te maken met beperkte budgetten en technische middelen, en ik wist dat ik kon helpen. Mijn plan was simpel: andere vrouwelijke eigenaren van kleine bedrijven een toegankelijke service en betaalbare middelen bieden om hun merk professioneel online te vertegenwoordigen.

“Het belangrijkste is dat ik weet dat ik elke dag werk voor een bedrijf dat mijn waarden weerspiegelt en integer werkt”

 

Wanneer jij online wilt beginnen met een solide, maar flexibele basis, of als het tijd is om jouw bestaande website een frisse nieuwe look te geven en deze te laten werken met jouw bedrijf en jouw zakelijke doelen, dan help ik je graag verder.

Cassandra Pater Cassistent Haren tekstschrijver webdesign blog-abonnement zakelijke bloggen webdesign haren groningen
logo cassistent

MIJN FAVORIETEN

in één oogopslag al mijn favoriete dingen in het leven

FAVORIETE COCKTAIL: Gin Tonic

DIT DOE IK HET ALLERLIEFST: Reizen

FAVORIET DIER: Nelveerkamp4life

FAVORIETE KEUKEN: Mexicaans & Aziatisch

GUILTY PLEASURE : Bon Bon Bloc wit

WAKE ME UP FOR THIS: Nieuwe schoenen, Beef chili Ramen en Nacho’s

Sluit je aan bij meer dan +30 bedrijven en laat ook jouw content creatie uitbesteden aan Cassistent

Cassandra schrijft voor mij regelmatig artikelen die ik publiceer op mijn blog. De artikelen schrijft Cassandra voor mij in WordPress en levert ze zeer compleet af. Met andere woorden: ik heb er totaal geen omkijken meer naar en kan ze direct inplannen voor publicatie. De blogs die Cassandra schrijft zijn SEO technisch altijd perfect en meerdere artikelen die Cassandra voor mijn blog geschreven heeft zijn op bepaalde termen terug te vinden in de top 3 zoekresultaten van Google. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking!

Linda, Eigenaresse & blogger @ go-or-no-go.nl

We werken sinds 2020 met Cassandra samen en dit bevalt zo goed, dat we haar binnen één maand vast in ons team hebben opgenomen! Cassandra is flexibel, denkt na en reageert goed op feedback. Het is niet gemakkelijk om teksten te schrijven voor verschillende doelgroepen of voor verschillende opdrachtgevers, toch leg ik dit met het volste vertrouwen bij Cassandra neer.

Caroline, Eigenaresse @ de techkoningin & lifestylekoningin

Bij Pink Press zijn meerdere blogs aangesloten. Het is dan ook onmogelijk om alles zelf te schrijven. Hierbij huren we dus de expertise van Cassandra in. Zij kan blogs schrijven in alle categorieën, en weet altijd de juiste toon te gebruiken. Daarnaast werkt Cassandra snel en is prettig in de manier van overleggen. Wij werken dan ook heel graag met haar samen.

Judith, Eigenaresse @ Pinkpress, Mommylovespink, The Decorator

tevreden klanten cassistent cassandra pater copywriter en webdesigner in groningen
tijdvoormama.nu tevreden klanten cassistent cassandra pater copywriter en webdesigner in groningen
tevreden klanten cassistent cassandra pater copywriter en webdesigner in groningen
tevreden klanten cassistent cassandra pater copywriter en webdesigner in groningen
tevreden klanten cassistent cassandra pater copywriter en webdesigner in groningen
Brendastelpstra.nl tevreden klanten cassistent cassandra pater copywriter en webdesigner in groningen