Hi, Ik ben Cassandra

Webdesigner voor vrouwen die hun droombedrijf willen starten en laten groeien.

Kwalitatieve website nodig voor jouw bedrijf?

Heb jij geen tijd om een website te maken?

Jij hebt een website nodig voor jouw onderneming maar hebt dansende kinderen om je heen en totaal geen tijd om te gaan zitten klooien.

Je weet niet hóe je een website moet maken.

Woorden als CSS, CMS en HTML laten jouw hoofd tollen.

Laat klanten naar jou toekomen

Wat is er mooier dan een klant die uit zichzelf naar jou toekomt in plaats dat jij zelf naar klanten op zoek moet. Het hebben van een website is een eerste stap op weg hier naartoe. Door de juiste content op de website te plaatsen kun je inspelen op de woorden waarop veel van jouw klanten zoeken zodat zij via zoekmachines zoals Google bij jou terecht komen.

Online vindbaar zijn

Met een goede website maak je je werk beter zichtbaar, weten nieuwe klanten je dus beter te vinden, toon jij je expertise, bereik je mobiel veel meer mensen (responsise is het toverwoord) en heb je een fraai visitekaartje. En lukt dat niet met slechts het updaten van je huidige website, dan is het toch echt tijd voor een nieuwe. Het is de investering eigenlijk altijd waard!

Vergroot je klantenkring

Een website stelt jou in staat je klantenkring te vergroten. Geen enkel serieus bedrijf kan tegenwoordig nog zonder een eigen website. Potentiële klanten zullen je overslaan als ze je online niet kunnen vinden

Maak van jouw droom een zakelijke realiteit en investeer in een ijzersterke website

Jij weet dat je een professionele website nodig hebt om je ideale klanten aan te trekken, jouw diensten te verkopen en meer TIJD in je leven te creëren. Maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen, of misschien heb je de afgelopen twee jaar aan lopen kloten en ben je klaar met de stress ervan.

Wat jij nodig hebt, is iemand die het proces eenvoudig en pijnloos maakt en die een merkwaardige, gedurfde website speciaal voor jou zal creëren.

“Jouw website moet je hardst werkende werknemer zijn. Ze haalt de klanten binnen, neemt nooit een pauze of een ziektedag en is hard aan het werk om je te promoten terwijl je met een andere klant werkt, op school loopt, met de hond loopt of met je voeten omhoog voor Netflix hangt. “

8 voordelen om jouw website te laten maken door Cassistent

 

1. Online visitekaartje
Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Het biedt een mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact. Contact die potentiele klanten in staat stelt zich een beeld over jouw bedrijf te vormen. Waardoor de beslissing om zaken met jou te gaan doen aanzienlijk vergroot wordt.

 

2. Bespaar veel tijd

Afhankelijk van je activiteiten, kan een website je ook echt veel tijd besparen.

Basisinformatie

Heel wat basisinformatie over je diensten / producten kan je eigenlijk op je website plaatsen. Zo vermijd je meteen al heel wat telefoons over eenvoudige vragen.

Veelgestelde vragen

Stellen je (potentiële) klanten en bezoekers steeds dezelfde vragen, dan kan je deze bundelen in een sectie “Veelgestelde vragen” op je website. In je communicatie kan je daar zelfs naar verwijzen. Zo vermijd je dat je telkens dezelfde vragen moet beantwoorden.

Online afspraken maken

Neem jij nog telefonisch afspraken aan? Hoeveel tijd verlies je daar niet mee? Een optie is natuurlijk om een externe dienst in te huren die je afspraken afhandelen, maar dat is uiteraard ook niet gratis.

De mogelijkheid om online afspraken te maken is daar een ideale oplossing voor. Je bezoekers vinden dit aangenaam omdat ze zelf het tijdstip kunnen selecteren dat hen het beste uitkomt. En jij verspeelt er geen tijd mee, je krijgt enkel een bericht als een klant een afspraak heeft ingeboekt!

3. Vergroot het bereik van je bedrijf

Je website bezorgt je nieuwe klanten die je anders niet zouden vinden. Vaak gaan potentiële klanten eerst op zoek via Google. Sta jij vervolgens bovenaan in Google met jouw website? Dan is de kans groot dat deze bezoekers jouw klanten worden.

4. Altijd bereikbaar

Met een website ben je dag en nacht bereikbaar en toegankelijk. Beschouw jouw website als een extra verkoper, maar dan eentje die 24/7 beschikbaar is. Bezoekers krijgen op een interactieve manier de informatie die zij zoeken zonder aanwezigheid van jou of jouw medewerkers.

5. Je website is je portfolio

Er is niets mis met jezelf een schouderklopje te geven. Je mag trots zijn op je successen. Een website is dan ook de ideale plek om afwerkte projecten in de verf te zetten. Zo wek je vertrouwen op bij je klanten, want ze zien tot wat je in staat bent.

Toch volstaat het niet om je successen in puntjes op te sommen, zoals een werkzoekende doet op zijn cv. Dat is veel te saai en statisch. En het kan een omgekeerd effect hebben, want je klant wordt niet gestimuleerd en krijgt de neiging om weg te klikken.

Je portfolio hoort dus een professioneel design te krijgen. Het moet dynamisch zijn. Afbeeldingen bevatten. Misschien wel filmpjes. Enthousiaste testimonials. Zo overtuig je de bezoeker pas van jouw capaciteiten. Om een klant te worden.

6. Toonbank voor producten en diensten
Je website moet een gebruiksvriendelijk platform zijn voor de verkoop van jouw producten en diensten. Er mag niets tussen de potentiële klant en jouw aanbod staan. Elke hindernis is er eentje te veel. Zo klikt je klant uit frustratie weg en surft hij naar de concurrentie. Vergis je niet: de ontwikkeling van zo’n platform vraagt om ervaring en expertise. Cassistent optimaliseert jouw website met een krachtig verkoopverhaal. Zo zijn jouw product- en dienstenpagina’s opgebouwd om tot conversies te leiden.
7. Een website responsive laten maken

Wist je dat maar liefst 90% van de zoekopdrachten via Google resulteert in een websitebezoek of online aankoop? Zonder professionele website loop je dus klanten mis. Hierbij is het belangrijk dat je website niet alleen een mooi design heeft, maar ook gebruiksvriendelijk is voor jouw potentiele klanten.

Daarom kun je bij Cassistent een responsive website laten maken. Deze schaalt automatisch mee naar kleinere schermen zoals die van een tablet of een smartphone. Bovendien kunnen websitebezoekers gemakkelijker navigeren.

8. All-in concept

Ik ben erop gebrand om een perfecte website voor jou af te leveren. Ook kan ik je helpen met andere diensten, zoals het ontwerpen van een logo en huisstijl. Wil je er visitekaartjes, flyers, brochures of de vormgeving van jouw e-book bij? Cassistent regelt het voor je!

Webdesign pakketten

Landingspagina

Voor een klein tot middelgroot bedrijf dat een bestaande of nieuwe pagina wil optimaliseren voor meer conversie (één pagina).

Meer Details

– Vragenlijst via e-mail

– 30-minuten telefonische briefing

– Zoekwoordenonderzoek

– Nieuwe of verbeterde copy

– Duidelijke opbouw in een wireframe

– Alles geheel seo-proof

– Eén feedbackronde

– Review wanneer de pagina online staat

€497,-

Webdesign basic

Voor een klein tot middelgroot bedrijf dat een bestaande website wil optimaliseren of een nieuwe basis website wil neerzetten met als doel: converteren.

Inhoud

Divi WordPress thema a €250,-

advies menustructuur

drie basispagina’s:

– Homepage

– Over Ons

– Contactpagina

één extra pagina, bv.

– Blog (incl. 3 berichten)

– Portfolio (incl. 3 items)

footer met info

plugins:

– SEO RankMath

– Google Analytics

basis SEO-optimalisatie

responsive webdesign

€1097,-

Sidekick webdesign

alles uit het basis pakket inclusief 1:1 op oplevering met uitleg

Inhoud pakket
  • twee extra pagina’s, bv.

– Blog (incl. 3 berichten)

– Portfolio (incl. 3 items)

– Diensten

– Tarieven

– Werkwiijze

  • favicon ontwerp
  • inclusief DIVI licentie a €89,- per jaar
  • inclusief template a €250,-
  • inclusief 1-op-1 uitleg

€1797,-

Over Cassandra

En ik heet je van harte welkom op Cassistent, waar ik als content creative & online sidekick sta voor een goed ontwerp voor elke ondernemende vrouw. 

Of het nu gaat om jou als de startende zakenvrouw, de blogger, de coach, de beste brow specialist of taartenbakker van de stad. De passie die jij hebt, dat is mijn uitgangspunt voor een passende visuele en textuele merkidentiteit, prachtig e-book ontwerp of Social Media plan.

Testimonials

De blogs die Cassandra schrijft zijn SEO technisch altijd perfect en meerdere artikelen die Cassandra voor mijn blog geschreven heeft zijn op bepaalde termen terug te vinden in de top 3 zoekresultaten van Google. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking!

We werken sinds 2020 met Cassandra samen en dit bevalt zo goed, dat we haar binnen één maand vast in ons team hebben opgenomen! Cassandra is flexibel, denkt na en reageert goed op feedback.

Bij Pink Press zijn meerdere blogs aangesloten. Het is dan ook onmogelijk om alles zelf te schrijven. Hierbij huren we dus de expertise van Cassandra in. Zij kan blogs schrijven in alle categorieën, en weet altijd de juiste toon te gebruiken. Daarnaast werkt Cassandra snel en is prettig in de manier van overleggen. Wij werken dan ook heel graag met haar samen.

Plan een gratis Sidekick Call

Laten we praten over waar je je momenteel bevindt en duidelijk maken wat jouw bedrijf nodig heeft op jou website.