Hi, Ik ben Cassandra

Vormgever voor vrouwen die hun droombedrijf willen starten en laten groeien.

Logo & huisstijl, jouw visuele identiteit

De juiste look & feel voor jouw bedrijf

Laat jouw e-book vormgeven

Een e-book is dé manier om zichtbaar te worden, nieuwe klanten aan te trekken, e-mailadressen te verzamelen, jouw kennis te delen of een online cursus te geven

Een professionele uitstraling

Iedere kleur, ieder symbool en iedere vorm heeft een bepaalde lading. Mensen moeten het gevoel krijgen dat het ‘klopt’ wat ze zien, lezen of horen.

Een nieuwe huisstijl

Ben jij klaar om jouw merk sterk en authentiek in de markt te zetten? Een belangrijk deel van jouw branding of rebranding is een huisstijl ontwikkelen die bij jou en jouw bedrijf past.

Dat gaat iets verder dan alleen een logo ontwerpen. Een brand heeft namelijk persoonlijkheid nodig. Een ‘gezicht’ wat verbinding en connectie brengt bij jouw doelgroep. Je wilt dat jouw huisstijl, kleurgebruik en lettertypes het juiste gevoel oproept. En dat is precies wat ik voor jou kan doen.

“Jouw website moet je hardst werkende werknemer zijn. Ze haalt de klanten binnen, neemt nooit een pauze of een ziektedag en is hard aan het werk om je te promoten terwijl je met een andere klant werkt, op school loopt, met de hond loopt of met je voeten omhoog voor Netflix hangt.“

Over Cassandra

En ik heet je van harte welkom op Cassistent, waar ik als content creative & online sidekick sta voor een goed ontwerp voor elke ondernemende vrouw. 

Of het nu gaat om jou als de startende zakenvrouw, de blogger, de coach, de beste brow specialist of taartenbakker van de stad. De passie die jij hebt, dat is mijn uitgangspunt voor een passende visuele en textuele merkidentiteit, prachtig e-book ontwerp of Social Media plan.

Wat gaan we doen?

Voorbereiding
Je ontvangt van ons een document wat je digitaal kunt invullen, ter voorbereiding op de brainstormsessie. Dit document stuur je ingevuld 5 werkdagen vóór de sessie naar ons toe.

1-op-1 brainstormsessie
We plannen een brainstormsessie in van 1,5 uur. Tijdens deze sessie leren we jou en je merk beter kennen. Wat past er bij je en welke doelgroep wil je aanspreken? We nemen jouw voorkeuren door en beoordelen samen verschillende kleuren en stijlen. Na de sessie maken wij een moodboard op, deze krijg je digitaal toegestuurd.

Vormgeving
Wanneer het moodboard akkoord is gaan we aan de slag met de vormgeving. We maken minimaal 3 logo concepten. Hieruit kun jij de elementen kiezen die je wilt terug zien in het uiteindelijke logo. Op basis van jouw keuzes maken we een 2e versie. Hierna volgt nog een feedbackronde.

Wanneer het logo akkoord is, gaan we aan de slag met de huisstijl. Hiervoor maken we een brandboard met daarop logo vormvariaties, huisstijlelementen, bijpassende typografie en beeldmateriaal. Vervolgens maken wij 2 communicatie uitingen voor je op: bijvoorbeeld een visitekaartje, briefpapier of een social media frame. Alle bestanden krijg je aangeleverd voor zowel drukwerk als online gebruik. Uiteraard is dit pakket verder uit te breiden met extra communicatie materiaal.

Het brandboard

Wat heb je in handen?

Het brandboard bevat de richtlijnen voor jouw visuele identiteit. Met dit document weet je precies wat jouw visuele uitingen moeten bevatten zodat ze in lijn blijven met jouw huisstijl. Tevens kun je hiermee duidelijke opdrachten geven richting vormgevers of reclame bureaus. Op het brandboard staat:

 

 

1. Logo gebruik
welke logo variaties heb je en hoe gebruik je ze
2. Kleurcodes

de juiste kleurcodes voor drukwerk en online gebruik

3. Typografie

welk font gebruik je en hoe pas je deze toe in teksten

5. Sfeerbeelden

welke elementen zijn onderdeel van jouw huisstijl

6. Huisstijlelementen

welke elementen zijn onderdeel van jouw huisstijl

 

resultaten huisstijl ontwerp en logo ontwerp cassistent cassandra pater

Wat levert het op?

Cheers op het resultaat 

 

Inspiratie

Tijdens de sessie verrassen ik je met bijzondere combinaties zodat je geïnspireerd naar huis gaat.

Professioneel logo

Een uniek en strak vormgegeven logo dat echt past bij jouw bedrijf.

Aantrekkelijke huisstijl

Alles in jouw huisstijl klopt. De kleuren, vormen en symbolen geven precies weer hoe jij wilt overkomen. Aan alles is gedacht.

Compleet huisstijlpakket

Je ontvangt het logo en de huisstijlelementen in alle nodige bestandsformaten: svg, png en jpg. Zowel voor drukwerk als voor digitale weergave.

Overzichtelijk brandboard

Een overzichtelijk document met daarop alle gegevens van jouw visuele identiteit. Zoals: logogebruik (voor drukwerk, digitaal en social media), kleurcodes, typografie, huisstijlelementen en sfeerbeelden.

Uitingen direct te gebruiken

We ontwerpen 2 communicatie uitingen voor je die je direct kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een social media frame (gebouwd in Canva), een e-mail handtekening of digitaal briefpapier voor facturen en offertes. Ook kunnen we drukwerk, zoals visitekaartjes, direct voor je bestellen

Duidelijke visuele identiteit

Je klanten kunnen niet meer om je heen. In één blik is duidelijk wat voor soort bedrijf je bent en waar jij voor staat.

De investering

Logo & huisstijlontwerp

 • Sidekick Brainstorm sessie van 1,5 uur
 • Moodboard
 • Logo
  – 3 logo concepten
  – 2 feedbackrondes
  – in sv, png en jpg
 • Brandboard met huisstijlrichtlijnen
 • 2 communicatie uitingen bijv. :
  – visitekaartje
  – briefpapier
  – e-mailhandtekening
  – social media frame
  (template ontworpen in Canva)

 

vanaf

€747,-

Social Media Templates

Ontvang een social media template set, gemaakt in jouw huisstijl kleuren.

 

vanaf

€357,-

E-book vormgeving

Een prachtig e-book of een weggever volledig passend bij jouw merk en bedrijf.

 

vanaf

€257,-

Plan een gratis Sidekick Call

Laten we praten over waar je je momenteel bevindt en duidelijk maken wat jouw bedrijf nodig heeft op jou website.