Blog-abonnement

ontvang kwalitatieve content voor jouw bedrijf in een paar klikken

Jij snapt het belang van zakelijk bloggen, maar hebt geen tijd om zelf te schrijven? Met mijn blog-abonnement hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Jij ontvangt blogposts, social posts, website teksten en meer – wanneer  je maar wilt op een presenteerblaadje. 

Heb jij geen tijd om te bloggen?

Jij hebt structureel last tijdgebrek en komt niet toe aan het inzetten van blogposts voor jouw bedrijf

u

Weet je niet hóe je moet bloggen?

Zoekmachine optimalisatie is voor jou hocus pocus en je hebt last inspiratiegebrek. Een blog-abonnement biedt voor jou uitkomst

Je wilt wel bloggen, maar hebt geen zin?

Je wilt héél graag blogs inzetten voor jouw bedrijf, Maar je vindt het niet leuk om te schrijven. Zeg maar gerust dat je er een hekel aan hebt.

Ik help jou met verbindende teksten

Verander verkeer in loyale klanten en terugkerende bezoekers

Door het combineren van zakelijke blogs met jouw SEO strategie, vergroot je jouw bereik op Google. Daarnaast vergroot je ook het bereik op jouw social kanalen. Bezoekers die je site direct verlaten zijn nadelig voor conversie en SEO. Met slimme copywriting verlaag je je bouncepercentage

Cassandra Pater Cassistent Haren tekstschrijver webdesign blog-abonnement zakelijke bloggen webdesign haren groningen professionele tekstschrijver blog-abonnement

De geweldige voordelen van een
blog-abonnement

Een zakelijk blog vergroot jouw bereik

Door het combineren van zakelijke blogs met jouw SEO strategie, vergroot je jouw bereik op Google. Daarnaast vergroot je ook het bereik op jouw social kanalen. Heb je een blogartikel op jouw website geplaatst? Deel dit artikel dan met een teaser op jouw social media kanalen. Zo laat je jouw volgers direct kennis maken met de verschillende kanalen van jouw bedrijf én trek je nieuwe bezoekers naar je website. Vind je Social media lastig? Laat je social media uitbesteden aan Cassistent

Bloggen uitbesteden is voordeliger!

Het belangrijkste voordeel van uitbesteden. Het uitbesteden van zakelijk bloggen is vaak goedkoper dan je denkt. Een blog-abonnement is in verhouding goedkoper dan zelf schrijven en bespaart jou tijd die je nodig hebt voor jouw onderneming.

Nooit meer last van inspiratiegebrek

Op den duur krijgen veel ondernemers te maken met inspiratiegebrek. De koek voor het schrijven van goede blogs is op. Je blog kan hierdoor compleet stil komen te liggen en dat gaat je meer kosten dan je zou willen. Wanneer je kiest voor een zakelijke blog-abonnement, hoef je zelf niet over de onderwerpen na te denken en krijg je steeds nieuwe, relevante blogs aangeleverd en blijft jouw onderneming up-to-date.

Vergeet SEO en focus op jouw expertise

In de meeste gevallen heb je zelf onvoldoende kennis van SEO om SEO-bewuste content te schrijven. Dit is niet erg, want het is jouw vakgebied niet, maar het is wél belangrijk om de SEO-regels en –richtlijnen te kennen wanneer je aan je online vindbaarheid wilt werken en daarom schakel je mijn expertise in met een blog-abonnement. Een blog-abonnement is daarom dé uitkomst.

Pak je tijd terug!

Het schrijven van blogs kost je enkel tijd en geen geld. Als je het uitbesteedt, dan kost het je geld en geen tijd. Bij veel ondernemers kost het bloggen bloed, zweet en tranen. Er gaat veel, vaak té veel, tijd in zitten. Tijd die je beter kunt besteden aan je core business. Want daar ben jij goed in!

Weg met uitstelgedrag

Het schrijven van een blog kan je time management behoorlijk in de war schoppen. Jezelf dwingen om een blog te schrijven werkt averechts, want als het even niet lukt, dan lukt het niet. Hierdoor kan het schrijven van nieuwe content je nog meer tijd kosten dan je zou willen, waardoor je andere taken in gevaar komen en je al snel met uitstelgedrag te maken krijgt. Dit zal je niet gebeuren wanneer je het zakelijk bloggen uitbesteedt aan Cassistent.

Veelgestelde vragen

Loop de veelgestelde vragen bij langs om een antwoord te vinden. Zit je vraag of antwoord er niet tussen, neem dan gerust contact op zodat ik je kan verder helpen. 

Komt jouw naam onder het blog te staan?

Dit kan in overleg. Tot nu toe hebben al mijn klanten een eigen account voor mij aangemaakt waar ik alle blog-artikelen in schrijf en klaar zet. De naam van dit account is meestal Cassistent, maar in overleg kan hier ook jouw bedrijfsnaam aangehangen worden.

Wat moet ik zelf nog doen?

Het voordeel van het blog-abonnement is er structureel content wordt geproduceerd, waar jij zelf weinig tijd aan kwijt bent. Jij hoeft zelf niets te schrijven. Wel zijn er een aantal dingen die ik van jou verwacht:

– We hebben maandelijks telefonisch contact. Je weet van tevoren op welke dag en welk tijdstip.

– Ik verwacht van jou dat je de content voor die maand hebt voorbereid en informatie paraat hebt, zodat ik genoeg input vanuit de organisatie heb om de blogs te schrijven.

– Tijdens de maandelijkse briefing draag jij zelf afbeeldingen aan voor de blogs en socialemediaberichten. Wil je dit ook uit handen geven? Dit kan tegen meerprijs. Vraag naar de mogelijkheden.

– Je dient zelf te zorgen voor volgers en je onderhoudt zelf eventuele gesprekken die ontstaan door de posts.

– Je geeft mij toegang tot je online kanalen.

Weet je wel genoeg over mijn bedrijf en/of branche

Ik ben  geen expert in jouw vakgebied, maar ik verdiep mij graag in onderwerpen en stel goede vragen. Elke maand word je door mij op een vooraf afgesproken datum en tijd geïnterviewd over de content voor die maand. Op deze manier kan jij inhoudelijke informatie vanuit de organisatie of branche geven en jouw kennis delen. Het is dus de bedoeling dat je van tevoren hebt nagedacht over interessante informatie voor de te schrijven blogs. Daarnaast kun je maandelijks aanvullende informatie sturen voor de blogs. Het is mijn vak om daar een mooi artikel van te schrijven!

Kan ik het blog-abonnement makkelijk opzeggen?

Goede resultaten zijn pas zichtbaar na drie tot zes maanden. Een blog-abonnement neem je daarom voor minimaal 3 maanden af. Na deze drie maanden is het blog-abonnement maandelijks opzegbaar per mail: [email protected]

Wat houdt een content planning in?
Een onderdeel van het blog-abonnement is een eenmalige brainstormsessie. Tijdens een brainstormgesprek nemen we samen de vooraf ingevulde vragenlijst door en brainstormen we over mogelijke blogonderwerpen. We praten over gewenste zoekwoorden en gaan dieper in op de buyer persona. Ook spreken we af wanneer de content geschreven, gecontroleerd en geplaatst gaat worden.

Aan de hand van dit gesprek stel ik een contentplanning op voor een jaar, dus met 24 onderwerpen voor blogartikelen. Het vooraf vastleggen, haalt onrust weg, maar wordt nog niet in beton gegoten. Deze content planning houd ik aan als back-up zodat ik altijd maandelijks kan inspelen op actualiteiten en nieuwtjes vanuit de organisatie. Lukt dit niet? Dan houd ik het content plan aan

Over Cassandra

En ik heet je van harte welkom op Cassistent, waar ik als content creative & online sidekick sta voor een goed ontwerp voor elke ondernemende vrouw. 

Of het nu gaat om jou als de startende zakenvrouw, de blogger, de coach, de beste virtual assistent of brow specialist van de stad. De passie die jij hebt, dat is mijn uitgangspunt voor een passende visuele en textuele merkidentiteit, prachtig e-book ontwerp of Social Media plan.

Testimonials

De blogs die Cassandra schrijft zijn SEO technisch altijd perfect en meerdere artikelen die Cassandra voor mijn blog geschreven heeft zijn op bepaalde termen terug te vinden in de top 3 zoekresultaten van Google. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking!

We werken sinds 2020 met Cassandra samen en dit bevalt zo goed, dat we haar binnen één maand vast in ons team hebben opgenomen! Cassandra is flexibel, denkt na en reageert goed op feedback.

Bij Pink Press zijn meerdere blogs aangesloten. Het is dan ook onmogelijk om alles zelf te schrijven. Hierbij huren we dus de expertise van Cassandra in. Zij kan blogs schrijven in alle categorieën, en weet altijd de juiste toon te gebruiken. Daarnaast werkt Cassandra snel en is prettig in de manier van overleggen. Wij werken dan ook heel graag met haar samen.

Cassandra neemt mij een hoop werk uit handen. Met grote regelmaat schrijft zij content voor KiDDoWz.net. De artikelen zijn interessant en zitten SEO technisch goed in elkaar. Ze zet ook alles helemaal klaar in WordPress. Ook doet ze achter de schermen wat optimalisatie werkzaamheden…ik ben tevreden! Wanneer meld jij je bij haar aan?

Investeer in een blog-abonnement en maak van jouw content prioriteit

Plan een sidekick call

Plan een sidekick call in om te bekijken of wij een match zijn en om door te spreken wat jij precies nodig hebt.

i

Kies een abonnement

Kies het blog-abonnement dat bij je past. Maak een account voor mij aan in jouw back-end omgeving.

l

Verander verkeer in loyale klanten en terugkerende bezoekers

Leun rustig achterover en ontvang alle content, maandelijks op een presenteerblaadje.

Blog-abonnement Brons

Ontvang iedere maand 2 seo-geoptimaliseerde blogs op een presenteerblaadje

€147,-

Wat je krijgt
 • 2 blogs per maand

 • vanaf 500 woorden

 • Inclusief content planning

 • Maandelijkse Content Call

 • zoekmachineoptimalisatie (SEO)

 • Inclusief bijpassende foto

 • Minimale looptijd: 3 maanden

* genoemde prijs is exclusief btw en wordt maandelijks gefactureerd. 

Blog-abonnement Zilver

Ontvang iedere maand 4 seo-geoptimaliseerde blogs op een presenteerblaadje.

€287,-

Wat je krijgt
 • 4 blogs per maand
 • vanaf 500 woorden
 • Inclusief content planning
 • Maandelijkse Content Call
 • zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Inclusief bijpassende foto 
 • Minimale looptijd: 3 maanden

* genoemde prijs is exclusief btw en wordt maandelijks gefactureerd. 

Blog-abonnement goud

Ontvang iedere maand 6 seo-geoptimaliseerde blogs op een presenteerblaadje.

€417,-

Wat je krijgt:
 • 6 blogs per maand

 • vanaf 500 woorden

 • Inclusief content planning

 • Maandelijkse Content Call

 • zoekmachineoptimalisatie (SEO)

 • Inclusief bijpassende foto 

 • Minimale looptijd: 3 maanden

Plan een gratis Sidekick Call

Laten we praten over waar je je momenteel bevindt en duidelijk maken wat jouw bedrijf nodig heeft op jou website.